Българи останали 17 часа на пътя, след като автобусът им

...
Българи останали 17 часа на пътя, след като автобусът им
Коментари Харесай

Пътници 17 часа на пътя заради развален автобус, изпратили им втори рейс с повреда

Българи останали 17 часа на пътя, откакто рейсът им се развалил в Хърватия. 47 души пътували към Франция, вторият автобус, който им изпратили, също се оказал с щета. 

За кошмарното пътешестване заяви бТВ. Тръгнахме в събота в 9:30 ч. сутринта, на границата сред Сърбия и Хърватия стояхме 8 часа, а в 2:30 ч. рейсът към този момент беше негоден. Изтеглиха ни до близка бензиностанция и там стояхме, до момента в който пристигна втори рейса, описа една от пътничките Анка Стоянова. 

Вторият рейс, който ни изпратиха, също се скапе, откакто влязохме в Словения, акцентира дамата. По думите ѝ водачите са се справили с повредата, само че в новия автобус парното не проработило. 

Според Стоянова половината пасажери са за Лион и никой не ги е предизвестил, че ще минат по различен маршрут, при който има към 1000 км в допълнение. 

След приемане на информация за казуса е изпратен авариен рейс. Превозвачът е реагирал с напредването си съгласно метеорологичната конюнктура в Европа – сняг и ниски температури, и обстановката по граничните пунктове, сподели Весела Смилец, шеф „ Връзки с обществеността ” на „ Юнион Ивкони ”.

Смилец нямала информация в изпратения втори рейс да няма парно.

„ Напротив, знам, че пътуването продължава добре, макар закъснението. Преди половин час са били по маршрут малко след Венеция ”, посочи тя. По думите ѝ пасажерите са били настанени на топло място и на два пъти им е била раздавана храна и вода. Получавали са и навреме информация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР