Българи наводниха Испания с опасни хапчета за ерекция. За това

...
Българи наводниха Испания с опасни хапчета за ерекция. За това
Коментари Харесай

Българи заляха Испания с виагра менте

Българи наводниха Испания с рискови хапчета за ерекция. За това описа емигрантът ни Петър Попов, написа в. "Монитор ". 72-годишният мъж е от 20 години в страната на коридата и живее самичък.

Признава, че слабостта през целия му живот са били дамите, само че поради възрастта си прибягва до хапчета стимуланти. „ Използвам постоянно „ Виагра” и се усещам като млад жребец. Половин хапче прави чудеса. Преди няколко месеца обаче един различен българин, с който се запознахме на улицата, ми сподели, че имало и други по-евтини хапчета, които вършели още по-хубава работа. Даде си и телефона, в случай че съм желал, да опитвам да му се обадя. Е, полакомих се и желаех да ги тествам. Обадих му се и си уговорихме среща. Човекът извади от джоба си едно пласмасово шишенце без никакъв етикет и изтърси от него едно бяло кръгло парче, колкото аспирин. Струвало единствено 10 евро и вършело чудеса за цели 24 часа. Взех го, открих си една евтина продажница, глътнах хапчето и зачаках да видя дествието му. В началото то фактически се оказа великолепно и подвигна самолета. След това обаче, като започнах да работя, на 10-тата минута ми писнаха ушите, главата ми забуча, обля ме ледена пот и стартира да ми става тълно пред очите. Сърцето ми се разлупка и си помислих, че загивам. Компаньонката извика спешна помощ и ме закараха в болницана. Там позор не позор трябваше да опиша на лекарите какво съм взел. Тогава единият от лекарите сподели, че трябвало да почерпя, че съм се отървал жив, тъй като за месец, имало към този момент три случая на умрели от инфаркт, породен от сходно хапче. А още няколко индивида оживели като мене. Накара ме да му покажа опаковката на лекарството, на аз му споделих, че са ми го дали без такава, напряко от едно шишенце. Тогава лекарят сподели: „ Абе какви хора сте вие, българите, бе. Ще се изтрепете един различен.”

От описа му стана ясно, че множеството от оживелите били българи и разказали, че са получили стимуланта от собствен съотечественик, с който също като мен се били срещнали инцидентно. А останалите жертви също били емигранти, най-вече араби и руснаци. От болничното заведение ме питаха дали желая да подам сигнал в полицията, само че аз отхвърлих. Срам ме беше да изяснявам на служителите на реда по какъв начин съм стигнал до това състояние. Реших самичък да се оправя с доставчика. Обадих му се, само че той очевидно към този момент беше предизвестен, тъй като беше изключил телефона си и в никакъв случай повече не го видях. По-късно в диалог с други българи и емигранти от други народности разрах, че в района имало цяла мрежа за доставка на сходни евтини и рискови полови стимуланти със подозрителен генезис. Като в основата на доставката стояли българи и араби, занимаващи се още и с търговия на дрога и проститутки. Уплаших се и взех решение да не издълбавам повече в тази посока. Нагонът ми не спря от това приключение и продължама да бройкам туристките и да го оправям в случай че ми падне. Но към този момент разгадавам единствено на безвредните хапчета, които се продават в аптеките изцяло легално и по този начин си нямам никакви проблеми”, споделя бай Петър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР