Българи бедстват без храна, вода и ток от два дни

...
Българи бедстват без храна, вода и ток от два дни
Коментари Харесай

Българи бедстват без храна, вода и ток от два дни в гръцкото село Милина

Българи бедстват без храна, вода и ток от два дни в гръцкото село Милина, което се намира на полуостров Пелион, описа Силвия Йорданова.

Заедно с трима души тя се намира в къща в обитаемото място, където няма мрежа и телефонните връзки са невъзможни. Поради неналичието на ток множеството от хората към този момент са с изчерпани акумулатори на мобилните телефони, описа Йорданова.

" Вода нямаме от два дни. В момента караме на каквито имаме ресурси. Има и други българи към нас. Виждаме коли, пишем си. Няма мобилна мрежа и по тази причина не можем да приказваме и нямаме ток, с цел да си заредим телефоните ", уточни тя.

" Намираме се в село Милина, което се намира на полуостров Пелион, покрай град Волос. Тук беше окото на този вихър - Даниел, който мина ".

" Ние сега сме четирима българи. В прилежаща къща на 50 м от нас има още двама. За самото село Милина не знаем, тъй като ние сме отвън него на 2 км. Знаем, че в горни селища има и други наши близки българи малко по-нависоко в планината, само че за тях не мога да ви дам никакви детайлности ", сподели още госпожа Йорданова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР