Балев Био Маркет, пионерът в търговията на био храни в

...
Балев Био Маркет, пионерът в търговията на био храни в
Коментари Харесай

Балев Био Маркет избра облачната платформа за електронна търговия на SentecaCommerce

Балев Био Маркет, пионерът в търговията на био храни в България, избра облачната платформа за електронна търговия на SentecaCommerce. Решението за миграция към платформата от ново потомство идва в миг на невиждан растеж на електронната търговия и възходящи потребителски упования към онлайн търговците.

„ Онлайн търговията на хранителни артикули занапред ще претърпи бурно развиване в България. Потребителите не просто търсят удобството от доставката, а консистентни, надеждни услуги и допустимо най-хубавото потребителско прекарване при извършване на покупки. Щастливи сме, че заслужихме доверието на потвърден търговец на хранителни артикули като Балев Био Маркет. Убедени сме, че нашата технология в композиция с техния професионализъм, мощен бранд и богата продуктова номенклатура ще отговори на потребителските потребности посредством напълно ново равнище на услугата. “ споделят от екипа на SentecaCommerce.

„ Нашата задача е да покажем на хората един по-различен метод на живот - живот в синхрон с природата. Нашите консуматори са свързани, осведомени и грамотни, и тяхната потребителска пътека съвсем постоянно стартира в интернет. През последните години използваме платформа Магенто, която за нас има доста лимитации и проблеми, които се отразяват на преживяването, което предлагаме на клиентите си и на продажбите. Ето за какво трябваше да предприемем дейности към смяна. Избрахме платформата на SentecaCommerce, тъй като след разбор сме уверени, че софтуерните й преимущества като скорост, автоматизирана скалируемост и гъвкава микросървисна архитектура ще ни дадат съществени конкурентни преимущества и ще можем да капитализираме на големия растеж в онлайн пазара. “ Споделя Румил Манов – Ръководител магазини и Организатор Търговска Дейност в „ Балев Био Маркет ЕООД “.

За SentecaCommerce:

Платформата SentecaCommerce съставлява софтуерна система от ново потомство, употребяваща микросървисната архитектура, която децентрализира и разделя другите функционалности на обособени процеси, които по-късно поддържат връзка между тях в извънредно бързa и гъвкавa API основана, event- driven среда. Този вид софтуерна архитектура набира все по-голяма известност в международен мащаб, тъй като обезпечава на бизнесите несравнима скорост, усъвършенствана SEO оптимизация, автоматизирана скалируемост при пикови натоварвания, 99.9% гаранция за наличност услугата и въз основата данни, както и неограничена еластичност при интеграция на нови функционалности и услуги. Всичко това при оптимално усъвършенствани разноски за изцяло менажиране на услугата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР