Балетно студио Буратино“ обявява прием на деца и ученици за

...
Балетно студио Буратино“ обявява прием на деца и ученици за
Коментари Харесай

Балетно студио „Буратино“ обявява прием на деца


Балетно студио „ Буратино “ афишира банкет на деца и възпитаници за образователната 2023 – 2024 година Желаещите деца, навършили 5 година, и възпитаници до 18 година могат да се явят на 18 и 19 септември 2023 година, от 18 до 20 ч. в балетната зала на студиото, която се намира в постройката на Общински съвет – Пловдив, ул. „ Авксентий Велешки “ 20.  Телефон за информация: 0888 504 693

Балетно студио “Буратино ” поражда по концепция на балетния си възпитател Маша Иванова за да бъдат обединени опциите на предшестващата балетна школа, която през 2017 година, означи своя 50-годишен празник.

Създадения концертен състав поема креативните изяви на балетната школа и на основата на танцовото изкуство дава нужните познания, привички, танцувална техника, театрално наличие и всемирен добродетели. Балетното студио образова деца от 6 до 18 годишна възраст. Годишно в него се образоват 80 – 100 деца.

Програмата, по която се работи е съобразена за всяка възрастова група. В студиото се учат ритмика и пластика, типичен и исторически танци, присъщи и съвременни танци. Много от учениците на БС „ Буратино ” стават професионални балетни актьори и през днешния ден танцуват по сцените в България и чужбина.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР