Baldur’s Gate 3 се очертава да е големия хит на

...
Baldur’s Gate 3 се очертава да е големия хит на
Коментари Харесай

Larian започват работа по следващата си игра

Baldur’s Gate 3 се обрисува да е огромния шлагер на 2023 и то на фона на една в действителност мощна година за света на видеоигрите. Baldur’s Gate 3 се състезава за „ игра на годината “, както в The Game Awards, по този начин и Golden Joystick 2023, а отзивите за нея са повече от отлични. Играта обаче към този момент излезе и всички се чудят какво следва оттук насетне за Larian Studios. Изглежда, че те стартират работа по идващия си план.

„ Това е същинска чест, изключително в година с толкоз доста нови игри. Да следя по какъв начин нашето „ нишово RPG “ основава такива талази е мощно мотивиращо. Искаше ми се да мога да ви кажа за идната ни огромна игра, само че за нас окуражаващото е, че тя прекрачва толкоз доста граници. Наистина съм разчувствуван за нея “, написа в обществената мрежа „ Х “ Стив Винке, управляващ Larian след осемте номинации за TGA 2023.

10 години откакто Beamdog разгласиха продължение на истинския Baldur’s Gate, основателите на Divinity: Original Sin, Larian Studios пуснаха трета игра от сериите, която впечатли освен феновете на Dungeons & Dragons и ролевите занимания, само че и тези, които не си падат по този жанр заглавия.

Разработвана от екип от над 400 индивида и в продължение на шест години, Baldur’s Gate 3 предлага голям свят, над 100 часа игрово време и разговор, формиран от над 1.5 милиона думи. „ Шедьовър “ е заключението на Лийна Хафър от IGN в ревюто си за играта. За „ нужна “ я дефинира Джейк Декър от GameSpot, давайки ѝ оценка 10 от 10. 97 oт 100 пък ѝ дава Фрейзър Браун от PC Gamer. „ Несравнима ролева игра, която ще погълне живота ви цялостен “, написа той в заключението на своето ревю.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР