Балард, вече отстраненият основател на организацията с нестопанска цел Operation

...
Балард, вече отстраненият основател на организацията с нестопанска цел Operation
Коментари Харесай

Главният прокурор на Юта оттегля кандидатурата си за преизбиране на фона на проверка относно връзките му със заподозрян в сексуално посегателство

Балард, към този момент отстраненият създател на организацията с нестопанска цел Operation Underground Railroad, е упрекнат в полово принуждение от голям брой дами и е обект на престъпно следствие. Неговата организация стана известна предишното лято като фокусна точка на кино лентата „ Звукът на свободата “, който беше необятно оценен от консервативните киномани.

Двупартийна група от повече от две дузини законодатели от щата Юта инициира одит на Офисът на Рейес предишния месец, поставяйки под въпрос административните му практики, разноските и околните му връзки с Балард.

Във видео известие Рейес сподели, че е седнал с всеки човек, който е излязъл с обвинявания, с цел да им каже, че той им повярва и беше сломен за контузията, която бяха претърпели.

„ Извиних се на всеки от тях, че предходното ми другарство с Тим Балард и предходната връзка с OUR способстваха за среда, която ги накара да се усещат безсилни и без глас в продължение на толкоз доста години “, сподели той. „ Не мога да им върна тези безмълвни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР