Бъкингамският дворец търси да наеме нов асистент по комуникациите на

...
Бъкингамският дворец търси да наеме нов асистент по комуникациите на
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец търси да наеме PR специалист след скандала със снимката на Кейт

Бъкингамският замък търси да наеме нов помощник по връзките на фона на PR хаоса към местонахождението на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. Това излиза наяве от публикация, качена на формалния административен уебсайт на английското кралско семейство.

То търси да назначи човек, който да дава отговор на запитвания на медиите, да основава наличие за обществените мрежи и да оказва помощ в други логистични процеси. Той ще оказва помощ за това да се разпространява " работата, ролята, значимостта и цената " на кралското семейство в международен мащаб.

За начална заплата е оповестена сумата от 25 642 паунда (или към 30 хиляди евро) годишно. Работата е за 37,5 часа седмично от понеделник до петък, като характерните условия за наемане включват интерес към връзките с обществеността, нюх към детайла и главния знания по Excel.

" Независимо дали работите по държавно посещаване, гала или кралски ангажимент, вие ще се грижите нашите връзки да провокират непрекъснат интерес и да доближават до разнообразни аудитории ", се споделя в обявата.

Служителят ще бъде настанен да живее в Бъкингамския замък, което значи, че отговорностите му евентуално ще включват и работа по медийната тактика на крал Чарлз III.

През миналия месец кралското семейство се сблъска с някои съществени проблеми от PR позиция. Спекулациите за здравето на принцесата на Уелс са многочислени и започнаха, когато дворецът Кенсингтън заяви, че през януари тя се е подложила на " планувана коремна интервенция ". От декември насам принцесата не се е появявала обществено.

Продължителното неявяване на Кейт от публичния живот в този момент зареди доста тайни теории, а потребителите на обществените мрежи сътвориха непотвърдени клюки за нейното здраве и положението на брака ѝ с принц Уилям. Някои таблоидни медии даже измислиха име на целия проблем - " Кейтгейт "

Дворецът Кенсингтън продължава да не оповестява нищо за събитията към Кейт. По-рано през март обаче дворецът разгласява фотография на Кейт и децата ѝ, която след това се оказа, че е била цифрово променяна. Снимката, на която имаше размазани петна на избрани места, беше отстранена от няколко международни организации заради опасения, че е подправена.

" Подобно на доста фенове фотографи, от време на време опитвам с обработването [на снимки] ", сподели принцесата в изказване, оповестено от двореца на идващия ден, в което се извини за объркването.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР