Бъкингамският дворец окончателно премахна обръщението негово кралско височество“ (His Royal

...
Бъкингамският дворец окончателно премахна обръщението негово кралско височество“ (His Royal
Коментари Харесай

Принц Хари вече е просто Хари

Бъкингамският замък дефинитивно отстрани обръщението „ негово кралско височество “ (His Royal Highness, HRH В скъсен вид) от всички страници на формалния уебсайт на кралското семейство, където се загатва принц Хари.

Малкият наследник на крал Чарлз загуби това послание, когато през 2020 година със брачната половинка му взеха решение да се отдръпват в Съединени американски щати и да престанат да бъдат работещи членове на кралското семейство. Същевременно Хари, както и Меган, употребяват купите „ херцог и херцогиня на Съсекс “.

До преди няколко дни HRH към момента стоеше пред множеството места в уеб страницата, където се загатваше Хари. След сигнал от изданието Express обаче грешката е поправена. Сред другите грешки, открити от Express, са изписването на Елизабет Втора като настоящ монарх, Чарлз – като принц на Уелс и Камила – като херцогиня на Корунол.

„ Сайтът на кралското семейство съдържа над 5 хиляди страници информация за живота и работата на кралското семейство. След гибелта на нейно величество кралица Елизабет Втора наличието се ревизира и осъвременява от време на време “, дават отговор от Бъкингамския замък на Express.

Позицията на Хари в информацията за членовете на кралското семейство също е заменена. Той е „ изпаднал “ много по-надолу след херцога на Глостър и принцеса Александра, като след него са само брачната половинка му Меган, херцогът на Кент и принц Андрю.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР