Бъкингам публикува в официалния си Инстаграм профил непоказвана досега очарователна

...
Бъкингам публикува в официалния си Инстаграм профил непоказвана досега очарователна
Коментари Харесай

Очарователна снимка на Филип и Елизабет със 7 от правнучетата им бе публикувана за първи път

Бъкингам разгласява в формалния си Инстаграм профил непоказвана до момента очарователна фотография на починалия принц Филип с Елизабет Втора и седем от общо десетте им правнучета. Мнозина се запитаха за какво на фрагмента липсва синът на Меган и Хари – Арчи, и дали това има някаква връзка с обстоятелството, че младото семейство напусна кралската фамилия и се откри в Калифорния, Съединени американски щати.

Разбира се, неоспоримата причина за отсъствието на Арчи от фотографията е нейната дата. Тя е направена през 2018 година, а първото дете на принц Хари се роди на 6 май 2019 година А за какво Бъкингам не е разгласил по-нова фотография с Арчи – това към този момент никой не може да каже.



На чаровния кадър виждаме принц Луи, наследник на Уилям и внук на престолонаследника принц Чарлз, който е едвам на няколко месеца и е в ръцете на кралицата. Вдясно от нея е принцеса Шарлот, а вляво – принц Джордж, това са другите две деца на Уилям и Кейт Мидълтън.

Принц Филип е прегърнал Исла Филипс, която държи братовчедка си Лена Тиндъл. Вдясно от тях е Миа Тиндъл. Зад дивана е Савана Филипс.

Чудесната фотография е направена от Кейт Мидълтън в замъка Балморал, Шотландия.



В своя профил принц Уилям и Кейт Мидълтън разгласиха още една фотография на Филип и Елизабет Втора, която е направена в същия палат, само че през 2015 година На нея виждаме принц Джордж и родената на 2 май 2015 година принцеса Шарлот.

Принц Филип съумя да се порадва на 10 правнучета, като последните две се родиха през февруари и март тази година.

Принц Филип и кралица Елизабет имат четири деца: престолонаследникът принц Чарлз (1948), принцеса Ан (1950), принц Андрю (1960) и принц Едуард (1964). Внуците на монарха са осем.

Погребението на принц Филип ще бъде на 17 април следобяд. Можете да го наблюдавате.

Още вести и фотоси на кралското семейство ще
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР