Бакхус Bar & Snack Fest ще съчетае напитки, ресторанти и

...
Бакхус Bar & Snack Fest ще съчетае напитки, ресторанти и
Коментари Харесай

Нов гурме фестивал с дебют до НДК на 10 и 11 септември

Бакхус Bar & Snack Fest ще съчетае питиета, заведения за хранене и жива музика в продължение на два дни в алеите пред Кино Кабана

На 10 и 11 септември, броени дни преди празника на столицата ни, ще се организира първото издание на градския фестивал Бакхус Bar & Snack Fest.  Той се осъществя с поддръжката на Столична община - Календар на културните събития.
    
От 11 до 22 ч. и в двата дни жителите и гостите на София ще могат да посетят фестивала за храни и питиета, който ще събере някои от най-хубавите заведения и артикули в парка на НДК, в частта пред Кино Кабана.
 width=
Списание " Бакхус ”, който е главен уредник в партньорство с Пазари Възраждане, е познато на необятната публика с други два емблематични фестивала, наложили се през годините – Бакхус StrEAT Fest и Бакхус Fish Fest. И този път ще има вкусни солени и сладки хапки, заведения за хранене с тематична кухня, занаятчийски десерти, български бири, винени питейни заведения, както и авторски коктейли, дело на някои от най-хубавите бармани в България. Целта на уредниците е да разпространяват качествените храни и питиета, създавайки поле за изява за всички тях.

Събитието е напълно безкешово за по-бързо и хигиенично обслужване. Всеки клиент ще може да заплаща с кредитна/дебитна карта или с цифров портфейл.

Освен разнообразното меню за ядене и пийване уредниците приготвят и богата културна стратегия. Ще бъде построена сцена, на която в следобедните часове посетителите ще слушат музикални осъществявания онлайн от близки и далечни страни, къси просветителни лекции на тематика храна и присъщи напитки, а в неделя вечер ще станат очевидци и слушатели на полемика, отдадена на София, водена от екипа зад самодейността The Sofianer - конкурс, въодушевен от кориците на именитото списание The New Yorker, за илюстрации на достоверния и разнороден лик на столицата и живота на софиянци. Разговорът има за цел да инициира публичен спор за това в какъв град желаеме да живеем.

Организаторите молят всички да наблюдават страницата на събитието във Фейсбук , където ежедневно се афишират участниците и се актуализира информацията.

Възможно е предварителното закупуване на онлайн билети за отбягване на опашки, както и на място в деня на събитието с минимално оскъпяване.

БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКОВЕ:
EVENTIM: https://bit.ly/Tickets-BarSnackFest
Bilet.bg: https://bit.ly/BarSnackFest-Tickets

Фестивалът се осъществя с поддръжката на Столична община и е част от календара на културните събития на Столична община.

Съорганизатор на събитието е " Пазари Възраждане " ЕАД.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР