Бъгзи Малоун изглежда е разпалил отново враждата си със Stormzy,

...
Бъгзи Малоун изглежда е разпалил отново враждата си със Stormzy,
Коментари Харесай

Бъгзи Малоун беше критикуван от фенове за това, че нападна Мая Джама, докато враждата срещу Stormzy се разпали отново

Бъгзи Малоун наподобява е разпалил още веднъж враждата си със Stormzy, като се нахвърли против приятелката си Maya Jama.

Водещата на Love Island възобнови романса си с рапъра предишното лято, откакто преди този момент се разделиха през 2019 година Въпреки това, почитателите видяха, че новата ария на Bugzy наподобява се прицелва в двойката. Това идва след дългогодишната омраза на 33-годишния със Стормзи, на 30, защото те са си правили горчиви удари един против различен в музиката си.

Във вирусно видео Бъгзи рапира: „ Приближава Буря, дано се класирам на трето място. Все още не мога да допускам, че той мисли, че това е неговата птица. Ако е прелетяла в гнездото и се е открила с различен гълъб. Изпратете я назад на улицата, която е построила за бордюра. " Феновете се обърнаха към X - някогашен Twitter - с цел да споделят мислите си по отношение на разкопките.

Един сподели: „ Е, това беше несвоевременно. “ Друг добави: „ Няма да приема това от теб @TheBugzyMalone никой не смее да стреля по КОЗАТА. “ Друг коме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР