Бъги като излязло от екшън игра за PlayStation и Xbox

...
Бъги като излязло от екшън игра за PlayStation и Xbox
Коментари Харесай

Петлюра се върна в Украйна като Mad Max, въоръжиха офроуд бъгита с ракети Stugna-P |

Бъги като излязло от екшън игра за PlayStation и Xbox e измежду най-любопитните детайли на украинското въоръжение в бойните дейности по фронтовете на Украйна, а появяването му стряска съперника поради високата маневреност, тъкмо като тази на анимационния Magnum Opus, която употребява Лудия Макс. Няма данни дали създателите на концепцията са взаимствали детайли от кино лентата и електронната игра, само че украинците са инсталирали върху офроуд шасито проектираната и създадена в страната противотанкова ракетна система Stugna-P.

Офроуд машините са маневрени, бързи, и могат да маневрират елементарно в сложен терен, да доближат съвсем неусетно до самия съперник и да го нападат. Едно от тях беше снимано унищожено на бойното поле край Изюм, само че няколко дузини други от разнообразни модели се борят по фронтовата линия. Конструкцията разрешава в машината да се возят двама бойци. За разлика от класическите бойни машини, където един ръководи машината, втори зарежда оръдието, а трети стреля, тук двама са задоволителни. Stugna-P не се презарежда, тъй че задачата на АТВ-то е да унищожи един танк и да се прибере незабавно при своите, където върху шасито да бъде качена нова ракета за идната задача.

Системата за противотанково ракетно оръжие е създадена от основаното в Киев конструкторско бюро " Луч ", с цел да се конкурира с задгранични модели от същия клас, споделя магазинното издание GeekWeek. В комплекта има една противотанкова управляема ракета STUGNA, пригодена за монтиране върху танк, само че в изискванията на украинската война и е открит нов притежател, за който, евентуално, проектантите от Киев в началото не са се досетили - АТВ. STUGNA-P стреля по неподвижни и движещи се модерни бронирани обекти с комбинирана, непълна или монолитна ризница и може да пробие ризница с дебелина до 800 милиметра. Лазерно насочваната система има обхват от 4000 метра.

Баггі, якого ми ніжно назвали пекельний Петлюра, поїхав у 72 бригаду. Його очі повні ненависті до русні. І це новий рівень в нашому автопарку пекельних тачок????????????
— Serhiy Prytula (@serhiyprytula)
В 72-ра независима механизирана бригада, тактическо съединяване на Сухопътните войски на украинската войска, води война " Адският Петлюра ". Така се споделя самоделното бъги, кръстено на името на именития Симон Петлюра, украински социалдемократ, публицист и герой за самостоятелност на страната от времето на Руската революция, за малко време президент на Украйна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР