Багер, качен върху камион, е скъсал тролейбусните жици на пловдивския

...
Багер, качен върху камион, е скъсал тролейбусните жици на пловдивския
Коментари Харесай

Ето кой скъса жиците на бул.  „Мария Луиза“ и предизвика зве...

Багер, качен върху камион, е скъсал тролейбусните жици на пловдивския бул. " Мария Луиза ". Както " Марица " писа случаят е станал тъкмо преди кръстовището с бул. „ Източен “ към 14:30 часа. До него се стигнало откакто компания " Интергруп " прибрала машината си към гаража на Кукленско шосе. Багерът бил претрупан на платформа и със стрелата закачил леко тролейбусната жица.



„ Връщах багера от строителен обект. Тролейбусните жици тук са малко провиснали и като минах ги закачих. Скъсаха се и паднаха върху кола с благоевградска регистрация. Леко беше протъркван спойлера й, закачи се и тавана на автомобила, откачи се и лявото огледало, само че не беше счупено и го закопчахме още веднъж. Протрит беше леко и калникът. Разбрахме се с водача и си потегли по дилемите “, описа пред " Марица " Йордан Валемезов, който прибирал багера. Той предизвести, че и на други места в града има провиснали жици и е допустимо още веднъж да зародят произшествия.



Веднага по-късно водачът на " Интергруп " позвънил на полицията, която следи за безвредното прекосяване на транспортните средства в сектора. Все още на мястото на случая чакат екип на общината, който да в профил падналите жици.



Скъсаните жици, които паднаха върху пътното платно, сътвориха ужасно запушване, което стига до кръговото на бул. „ Шести септември “. Шофьори описаха пред „ Марица “, че 500 метра сектор се минавал за 25 минути.









Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР