Бъфало победи Питсбърг с 4:3 след изпълнение на дузпи в

...
Бъфало победи Питсбърг с 4:3 след изпълнение на дузпи в
Коментари Харесай

Бъфало излъга Питсбърг, лидерът на Запад Колорадо загуби от Ванкувър

Бъфало победи Питсбърг с 4:3 след осъществяване на дузпи в среща от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Тейдж Томпсън се отличи два гола в постоянното време, а Алекс Тух триумфа на Бъфало с гол при наказателните удари. Победата е трета поредна за Бъфало.

За Питсбърг се отличиха звездите Сидни Кросби и Евгений Малкин, които записаха по гол и асистенция, само че това не бе задоволително и отборът прекъсна серия от три следващи победи.

Лидерът в Западната конференция Колорадо загуби от Ванкувър с 1:3.

Джей Ти Милър се отличи с гол и асистенция, по един път за триумфа на канадците се разписаха Бо Хорват и Брок Босър.

Вратарят Ярослав Халак избави 32 удара, а Танър Пиърсън добави две асистенции за Ванкувър, който има единствено една победа от последните си шест мача.

Назем Кадри означи единствения гол за отбора на Колорадо, който прекъсна серия от четири следващи победи.

Анахайм загуби вкъщи от Чикаго с 2:4 в друга среща от тази нощ. Дилън Строум вкара основния трети гол за Блекхоукс 3:50 минути преди края, а минута преди края се разписа и Алекс ДеБринкат за крайното 4:2. Патрик Кейн се отличи с гол и две асистенции, а един път за Чикаго се разписа и Тейлър Радиш.

Сам Карик ознаменува юбилейния си мач номер 100 в кариерата с два гола за Анахайм, които обаче се оказаха незадоволителни в този мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР