Бадр Хари и Уку Юрендал. Снимка: Искра.бг Кикбокс-легендата Бадр Хари пристигна

...
Бадр Хари и Уку Юрендал. Снимка: Искра.бг
Кикбокс-легендата Бадр Хари пристигна
Коментари Харесай

Легендата Бадр Хари: България ще се развива в кикбокса

Бадр Хари и Уку Юрендал. Снимка: Искра.бг

Кикбокс-легендата Бадр Хари дойде за първи път в България. Той ще вземе присъединяване в една от борбите на GLORY 89 – най-популярната кикбокс организация в света. Ще дебютира с първото си събитие у нас на 7 октомври в „ Арена Бургас “. Мароканецът даде обещание да зарадва феновете си с победа. Също по този начин живата легенда насочи и доста мощни думи към родната общност и бойните спортове у нас:

„ Радва се, че съм пристигнал в България. Радвам се, че това събитие се организира тук. Моите български почитатели са толкоз, колкото са и тези в Мароко. България ще се развива в кикбокса и се надявам на българските гении да им се даде късмет. “

Това сподели Хари на формалното изтегляне на всички бойци през днешния ден в конферентната зала на хотел „ Авеню “ в Бургас. Очакваният с голям интерес мач от бойната галавечер GLORY 89 сред мароканеца Бадр Хари и естонеца Уку Юрендал е с нов начален час, оповестиха уредниците.

Кикбокс, GLORY 89. Снимка: Искра.бг

Вместо да бъде финален конфликт и кулминационна точка на вечерта, дуелът сред Хари и Юрендал ще бъде преместен малко по-рано във файт картата. Причина за решението на международната организация GLORY е огромният зрителски интерес от целия свят и фактори като часовата зона, в която е България и най-гледаното време в Европа. Решението на процедура измества конфликта сред Хари и Юрендал от серията Heavyweight Grand Prix незабавно след този сред Луис Таварес и Богдан Стойка.

Естонецът Уку Юрендал е една от звездите на интернационалната верига SENSHI в последните години.

След Бадр Хари и Уку Юрендал на кръга се качва идната двойка от серията Heavyweight Grand Prix сред нидерландците Рихтерс и Терпстра , като спечелилият от нея се класира за финала през декември. На кръга ще се качат и още от най-хубавите родни кикбоксьори –  Александър Петров, Теодор Христов, Едуард Алексанян, Драгомир Петров, Марчо Марков и Али Юзеир.

Мачът сред българина Стоян Копривленски и Сорин Калинюк е предпоследен преди дуела за шампионския пояс сред Петч и Давид Мехия.

Кикбокс звездата Стоян Копривленски ще получи опция за реванш от остарелия негов познайник – румънеца Сорин Калинюк. При това не къде да е, а в родния си град. В първия мач българинът загуби след съдийско решение, а интригата се заплете откакто в обществените мрежи румънецът разгласи, че идва в морския град, „ с цел да го бие повече “ .

Очаква се необикновен театър в препълнената зала “Арена Бургас ” . В тази връзка уредниците, предизвикани от големия интерес, пуснаха спомагателни билети . Отваря се каса и в „ Арена Бургас “ в деня на церемония вечерта. Тя ще работи на място на 7 октомври от 12:00 часа до вечерта. Така ще се улесни пазаруването на билети. Към този миг билети се продават на уеб страницата на bilet.bg и в Бургас в магазин „ На мрачно “ на улица „ Алеко Богориди “ 16.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР