Бъди Уинкъл е добре позната личност в Instagram. Тя има

...
Бъди Уинкъл е добре позната личност в Instagram. Тя има
Коментари Харесай

90-годишна баба пусна маска за еластичност на гърдите

Бъди Уинкъл е добре позната персона в Instagram. Тя има 3,8 милиона клиенти и съгласно личните й думи - хиляди фенове. Интересното е, че тя е на 90 години, написа jenata.blitz.bg!

Старата жена е основала и разпространявала своя микроблог, с цел да стимулира възрастните хора към деен и положителен живот. Фенове дълго умоляваха Бъди да разкрие тайните си за хубост, че най-после тя пусна лична козметична линия. Съвсем неотдавна жена показа оригиналност - анти-старееща маска, която прави бюста разтеглив.



Пластири са анатомично завършени и оцветени в дъга, с високо наличие на витамин С и хиалуронова киселина. Бъди дава обещание, че маската ще помогне " да извършите вашите гърди по-силни и по-млади ". И тя знае какво приказва. " Набор 1928 година лиши мъжа ви ", споделя мотото на разкрасителния артикул.



В допълнение към маската Бъди показва и очна линия, емайл за устни и дуо лакове за нокти.

Вече осем години бабата е дейна в обществените мрежи. Нейният живот се следи от доста известни персони, в това число и от носителката на премия " Грами " - Риана. Последователите даже приканват Бъди да се кандидатира за президент на Съединени американски щати. Бъди даде обещание да намерения за това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР