Бъдете внимателни с тях и никога не ги ядосвайте! 6-то

...
Бъдете внимателни с тях и никога не ги ядосвайте! 6-то
Коментари Харесай

Трудно се излиза на глава с жените от тези зодии

Бъдете деликатни с тях и в никакъв случай не ги ядосвайте!

6-то място - Овен

Жената Овен доста рядко може да бъде блага и добра. Нейната буря е в капризната й природа. Тя ще омае по този начин колегата си, че да й смъкна всички звезди, а когато звездите са в ръцете й, ще разгласи, че не е удовлетворена и желае още. Всичко, което човек би трябвало да направи в сходни случаи, е или да избяга, или да работи жестоко. Но и в двата случая, жертвата ще сте вие. Жената Овен няма да ви остави намира, до момента в който не получи това, което желае. А какво е то- и тя постоянно не знае.

5-то място - Близнаци

Най-твърдоглавите дами съгласно хороскопа са тези, които обичат да основават интриги. Това важи тъкмо за Близнаците. Някои от тях - не всички, несъмнено – обожават драмите и имат дарбата да се забъркват в огромни интриги. Ето за какво, даже и да чувствате мощна обич към жена Близнаци, не трябва да се отпускате прекомерно доста: трагичните подиуми, изяви и експлоадирания са неизбежни. Както и постоянен флирт с други мъже, може би пред очите ви. И за това те постоянно имат причина, нещо като „ обръщаш ми доста малко внимание и аз го диря от други. “.

4-то място - Дева

Девите обичат живота, бързо влизат в връзки, а също по този начин обичат да се кълнат и спорят с всеки. Извод: те елементарно ще скъсат с колегата след няколко подиуми. Те ще се заредят от него с сила и ще отидат по-нататък, ще потърсят друга жертва, някой, който да тормозят. И даже да усеща същинска обич, Девата мъчно ще устои на непрекъснатия спор за дреболии.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР