Бъдете внимателни с тях и не се поддавайте на техните

...
Бъдете внимателни с тях и не се поддавайте на техните
Коментари Харесай

Те буквално изсмукват енергията ви: 3-те знака на Зодиака, които са истински биовампири!

 shutterstock_1033298983-696x464

Бъдете деликатни с тях и не се поддавайте на техните провокации!

Всъщност,  има измежду представителите на всички знаци. Вероятно сте срещали такива хора – тяхната компания бързо ви уморява, а в края на вашата среща те наподобяват доста щастливи, а  вие, в противен случай, сте депресирани. Но измежду тези 3 знака на Зодиака, такива хора са най-вече. Кои са те?

Рак

Главният върколак на зодиака. Напада жертвите си непрестанно бърборене, оплаквайки се от живота и   възмущавайки се. Най-твърдите  хора, които не имат намерение да станат донори, не го слушат, само че има хора, които просто не могат да му кажат не. И по този начин му дават своята сила. Не се поддавайте на провокации – На Рака не му е толкоз зле, колкото споделя. Той просто желае да бъде съжаляван.

Скорпион

Много сложен човек, да сте покрай него от време на време е невероятно. Първо, неговата сила е толкоз мощна, че нейните резултати за мнозина стават просто непоносими. А той също по този начин знае по какъв начин да отнема  сила от другите посредством провокации. Освобождаването от тях е извънредно мъчно, би трябвало да се преструвате, че всичко е наред и да продължите допустимо най-скоро. И по-късно да прилагате всевъзможни  защитни ограничения с цел да не ви откри. Скорпионът не  пуска жертвите си толкоз елементарно.

Стрелец

Още един подбудител – неговата заплаха се крие във обстоятелството, че той съзнателно унижава индивида и достолепието му. Той  може да прави това намерено или прикрито, да измисля  такива гадости, каквито и Скорпионът дори  не е сънувал. Те искрено  се радват на своето влияние и даже не считат, че е належащо да го крият, което ги прави още по-опасни. По-лесно е с тях, в сравнение с със Скорпионите – просто ги игнорирайте, по-късно те ще се скапят сами.

По материали на Shutterstock

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

*                              *                                      *                                                    *                                 *

Вибрационна прогноза за май 2018 година: Невероятно време на разтърсвания и наслагване на разнообразни действителности една върху друга!

 

  Май е време на разтърсвания и наслагване на една действителност върху  друга. Периодично можете да се окажете в избрана смесена зона, където времето е комплицирано. Това ви е познато…

Цялата публикация

3 кодиращи изречения, които програмират действителността по този начин, както желаем!

 

 Във всеки човек има мощен източник на сила, кадърен да изцелява тялото и душата. Историята познава образци, когато хората, които се посвещават на молебствия, медитации и други духовни практики, опровергават…

Цялата публикация

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР