Бъдете убедени, нито стотинка, нито към мен, нито към партията.

...
Бъдете убедени, нито стотинка, нито към мен, нито към партията.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Заклевам се във всичко свято, един лев не съм взел от Васил Божков

„ Бъдете уверени, нито стотинка, нито към мен, нито към партията. Всеки различен си носи отговорност – Горанов, Менда Стоянова… Аз им имам вяра, само че не съм аз “. Това съобщи в изявление за БТВ Бойко Борисов. Коментарът му бе във връзка изказванията на Васил Божков, че е дал на премиера и на финансовия министър Владислав Горанов 60 милиона лв..
“Много е забавно за какво толкоз години се е развивал добре неговия бизнес и никой не го е закачал. Изведнъж в последните – 2018, 2019-та година, стартира да тегли такива суми. Защо до този миг не ги е теглил? Как за това не знае никой от неговите съдружници? Пет години е работил безусловно умерено “, съобщи министър председателят.  
„ Господин Божков е идвал на срещи с мен, идвал е на срещи с прокурори, идвал е на срещи на футболните съюзи. “Нове холдинг “ правеше “Спортист на годината “, в случай че не се неистина. И не е било срамно да се видя с него. Не е било срамно да контактувам с него. Кога породи казусът? Проблемът породи когато неговите съдружници от 20-30 години внесоха сигнали против него ", съобщи още Борисов.
„ Нито съм го виждал от този момент, нито съм го чувал, нито по такава тематика сме говорили. Да пукна ето тук, в случай че една стотинка, един лев, едно евро, един $. Васил Божков ме е черпил една пура “, безапелационен бе Борисов. „ Не му прави чест. Ако някой си е разрешил да взима пари от него, нито знам, нито е споделено с мен. На мен нито една стотинка не е дал и се кълна “, добави министър председателят като на няколко пъти се прекръсти.
„ Като е укривал налози, цялата в този момент хазартна комисия е разследвана. Всеки носи своята отговорност. Аз давам отговор за себе си – към мен и към партията нито една стотинка той не е дал “, сподели още Борисов. На въпрос за какво толкоз години неплащането на налози е останало неусетно, Борисов отговори: „ А за какво толкоз доста години той не е споделил, че има такива проблеми? “
„ Много хора, на които не съм дал да си вършат далаверите, по-късно се обръщат против мен. С доста олигарси съм направил по този начин, че парите по-късно да отидат в държавния бюджет. Помните ли когато три медиатори имаше сред България и Русия за доставка на природен газ. По време на моето ръководство с 50 % близо падна цената на природния газ и махнахме тези три медиатора, в резултат на което издателят на свободната медия всеки ден ме окарикатурява. Сега 700 милиона липсват,
хазартът стана 100 % държавен, парите ще отиват за българския спорт 100 %. Пак карикатури и комикси. Нищо, дано ме рисуват, само че парите от тези олигарси ще отидат в държавния бюджет, ще отидат при спортистите, при пенсионерите, за автомагистралите и всичко останало “, сподели още Борисов.

“Аз ще върша комикси също, щото в този момент съм кастриран, един министър председател не може да приказва всичко. Заклевам се във всичко свято, щото ненапразно даваме на църквите и манастирите, един лев не съм взел от тоя човек. Срещали сме се с Божков, идвал е, само че в никакъв случай в негова изгода “, съобщи още веднъж премирът Борисов минути по-късно в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
“В един миг какво се оказа? Неговите съдружници през тези години не са ли знаели по какъв начин се изплащат тези културно исторически полезности? Те излизат и подават сигнал по тази причина какво е правил Божков? Къде е нашата виновност? Няма една стотинка, тея мекерета по този начин работят, по този начин беше и в Костинброд. Идат рейсове с двойни дъна, малките екрани идат. Тея хора не са същите? Бе баш същите са, има от тях. Желая им триумф “, приключи тематиката Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР