Бъдете смели е най-новата политическа сила у нас, сочи справка

...
Бъдете смели е най-новата политическа сила у нас, сочи справка
Коментари Харесай

Областен лидер се отцепи от партията на Васил Божков – основа си своя

" Бъдете смели " е най-новата политическа мощ у нас, сочи информация в регистъра на партиите

Местен водач от партията на Васил Божков се отдели и си основа своя си групировка. Това сподели информация на „ Флагман “ в регистъра на политическите партии.

„ Бъдете смели “ е най-новата политическа мощ – записана е на 24 февруари, а седалището й е в Стара Загора.

Председател на партията е 66-годишният строителен бизнесмен Еньо Абрашев . Той бе регионален координатор за Ст. Загора на „ Българско лято “ - групировката на хазартния необут „ в заточение “ Васил Божков.

„ Партия се прави на първо време със смели, виновни и некрадливи хора “, сподели пред „ Флагман “ господин Абрашев. Той бил обществено мислещ човек, само че това не означавало, че е ляв.

„ Защото аз имам служащи, само че не мога да приема и Корнелия Нинова, която унищожава една подготвена партия “, изясни още предприемачът.

„ Занимавам се със строителство. Бизнесът ми е чист, въпреки че съм много ощетен и преди 10 ноември, и след 10 ноември “, оплака се Еньо Абрашев. „ В Слънчев бряг като тръгнете от стадиона към центъра, преди реката целият квартал вляво беше моят. Аз единия го продадох на Динко Пицата – Динко Нищелков... И някъде към 2013 година като дойдеха гербаджиите на власт, ме принудиха да си продам безусловно всички парцели. Но на тях им е простено. В Югоизточна България въздействието ми е много огромно “, разяснява още господин Абрашев.

Той изясни, че наесен „ може би “ ще се кандидатира за кмет на Стара Загора . Партията му въпреки всичко нямало да е локална, а с национално значение.

Сегашният градоначалник Живко Тодоров обаче трябвало да бъде махнат „ непременно “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР