Бъдете с БНТ в изборния ден!Започваме 5 минути преди 7

...
Бъдете с БНТ в изборния ден!Започваме 5 минути преди 7
Коментари Харесай

БНТ в деня на вота: Специална програма, актуална информация и резултати на живо

Бъдете с Българска национална телевизия в изборния ден!

Започваме 5 минути преди 7 ч сутринта с Христина Христова. Актуалните тематики и забавни събеседници не престават след 9 ч с Георги Любенов.

Първите планирани резултати и политически реакции ще видите в специфичните излъчвания " Избори 2021 ". Началото е 15 минути преди 4 ч следобяд. Водещи са Добрина Чешмеджиева, Аделина Радева и Бойко Василев.

Информация през целия ден може да следите в излъчванията " По света и у нас ", в специфичния избирателен уебсайт както и в мобилното ни приложение.

Ексклузивни излъчвания и забавни събеседници. Най-съвременно потомство телевизионна техника, 101 квадратни метра видеостени, 14 камери. Най-голямото студио на Българска национална телевизия беше осъвременено особено за изборите.

В очакване на резултатите и развръзката на изборната вечер ще приказвам за това какво е свободата да избираш в една толкоз странна година, в която се намираме сега, с хора на изкуството и с наши сътрудници публицисти и откровено се надявам, че това ще бъде забавно на нашите фенове, тъй като мислите, въпросите ще бъдат споделени, счита Добрина Чешмеджиева, водещ на " Избори 2021: Очакването ".

Нов програмен продукт особено основан за Българска национална телевизия ще пресъздава резултатите от вота. А публичната телевизия още веднъж залага на социологическите организации " Алфа Рисърч " и " Галъп ".

Това са едни избори, които пораждат извънредно доста въпроси и са от изборите, за които можем да кажем, че нищо не е решено, до момента в който всичко не бъде решено. Затова работата на социолозите изключително в тази изборна вечер ми се коства извънредно значима, счита Аделина Радева, водещ на " Избори 2021: Очакването " и " Избори 2021: Развръзката ".

Първите реакции на политическите водачи, както и най-хубавите анализатори, политолози, социолози и публицисти очаквайте в ефира на Българска национална телевизия.

Зрителите ни познават. Те знаят от дълго време, че ние ще създадем всичко допустимо да се осведомят първи и да научат най-интересните разбори. Ние ще опитаме за следващ път да изградим сюжет в тази изборна вечер, с цел да схванат хората, освен новините, само че и какво тъкмо се трансформира в тези по този начин странни избори по време на пандемия, изясни Бойко Василев, водещ на " Избори 2021: Развръзката ".

Събитията от 52 точки у нас и в чужбина през целия ден ще наблюдават репортерите на " По света и у нас ".

В деня на вота изборът е единствено един - Българска национална телевизия. Изберете значимото - в телевизионния ефир и на нашия уебсайт .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР