Бъдете отговорни! Отсъствия от парламента само при смъртен случай, развод

...
Бъдете отговорни! Отсъствия от парламента само при смъртен случай, развод
Коментари Харесай

Борисов към депутатите от ГЕРБ-СДС: Отсъствия само при смърт, сватба или развод

Бъдете виновни! Отсъствия от Народното събрание единствено при смъртен случай, бракоразвод и женитба ". С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към народните представители от ПГ на ГЕРБ-СДС, които дружно с останалите партии ще положат к летва в петък в 47-ото Народно заседание.  Той прикани членовете на парламентарната група да оказват помощ там, където им е поискана помощ и „ да не се тикат ”, в случай че не им я желаят. Той ги посъветва да бъдат виновни, смирени и присъстващи наложително в Народното събрание.

Членовете на парламентарната група се събраха на първо съвещание . " Коалицията ни ще се споделя ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и ще е със същото ръководство. Румен Христов ще е съпредседател " , посочи Борисов.

В момента и ма пет центъра на власт и главният е при Румен Радев, това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов " Пътят на Копринката, който стартира и свършва в село Труд - там е центърът на властта. Като виждам през днешния ден клатушкащи се пияни министри, още веднъж с торбички, торбичките на този и оня, на Пламен Узунов...Ще пристигна време целият този проект за разграждането на държавността да стане факт ", уточни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че са се нараснали цените на тока и на природния газ. 

" Цените на горивата, в случай че бяха изпуснати от нас, щеше да е гражданска война. Сега х ората знаят, че просто няма какво да създадат. Цената на газта, какъв брой упреци понесохме ние, че защитихме България, направихме по този начин, че България да остане на газовата карта. Този план, наименуван Балкански поток, при тези директни такси, в границите на ти години се изплатиха и 70 години напред, българите ще получават всяка година директна такса. Тези, които говореха против това, получиха под 6 % на изборите. А първите 800 милиона влязоха към този момент в държавната хазна ", съобщи Борисов.

Борисов разяснява и изказването на финансовия министър Валери Белчев , който през вчерашния ден на брифинг разгласи, че пенсионерите ще получават още 6 месеца по 120 лева в допълнение и че минималната пенсия ще доближи 670 лева

„ В петък има постоянен парламент и се чака постоянно държавно управление. Каква ти е работата на теб да обявяваш какво ще става след 6 месеца? Говоря го това, тъй като Румен Радев аз го познавам доста добре. Като види нещо мъчно – Коронавирус, мигрантска рецесия, той гледа да се разграничава, с цел да запази ореола си на доста добър човек. Но толкоз хора взимат пари, рано или късно ще си кажат. Репресията фактически е огромна. Но, в случай че Ананиев си беше разрешил да каже нещо сходно, и вечерта министерството да го опровергае, това е нечувано. И през днешния ден той излезе да прави заявление и да замаже ситуацията, а направи още един гаф, като разгласи, че ще вдигнат тавана на дълга до 12 милиарда лева ”, разгласи Борисов и прикани членовете на ПГ на ГЕРБ да наложат мораториум на дълга.

Борисов разкритикува Министерство на образованието и Здравното министерство поради другите данни, които двете министерства изнесоха за тестванията за учениците.

Според него единственото, което " министър Денков сполучливо е направил, до момента в който ръководи, е да си подсигури сигурна и огромна пенсия. "

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР