Бъдете готови на всичко – днешният ден поднася изненади на

...
Бъдете готови на всичко – днешният ден поднася изненади на
Коментари Харесай

Бъдете готови на всичко – днешният ден поднася изненади на тези зодии

Бъдете подготвени на всичко – днешният ден сервира изненади на тези зодии. Това вещае хороскопът за днешния съботен ден. Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за събота, 22 юли 2023ОвенПреди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свържат доста здрави и дълготрайни връзки. И също така небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно.
Телец
През днешния ден доста ще Ви се желае да се превърнете в същински магьосник и да започнете да вършиме за своя обичан човек най-различни чудеса. Само че за това просто би трябвало да знаете, че чудесата ще се възприемат напълно съответно – с топлина и признателност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.
Близнаци
Днес няма да минете без доверие. Даже Вашия обичан човек да Ви споделя небивалици за това, по какъв начин е прекарал деня, или за какво не е направил това, което Ви е заречен, ще се наложи да вярвате. Защото, по този начин или другояче, няма да можете да ревизирате достоверността на думите. Ако не сте Шерлок Холмс, несъмнено.
Рак
Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.
Лъв
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас – личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.
Дева
Поглеждайки се сутринта в огледалото, явно ще решите, че би трябвало да си промените имиджа. Звездите Ви поучават през днешния ден да не вършиме съществени промени, а да се ограничите единствено с прическата. Отделете си през днешния ден денем време, и отидете в салон. Можете също и да боядисате косите си, само че не в някой блестящо очевиден цвят, тъй като рискувате да се окажете непозната…
Везни
Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с голям енергиен капацитет, само че и потребностите са огромни. Трудно се оправят хората с психологични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В подобен миг се решавате на връзка, от която в предишното сте бягали. Кой знае, може да е за положително, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за интервенции, свързани с огромна кръвозагуба.
Скорпион
Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.
Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно.
Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.
Водолей
Днес ще очаровате някого от пръв взор. И дори ненадейно и за себе си, само че за сметка на това – напълно осезаемо за обекта на Вашето влияние. На процедура резултаът ще бъде жалък освен за Вашата съвест, само че и за Вашите нерви, само че очарованият представител на противоположния пол дълго и упорито ще Ви умолява, да му дадете още един късмет.
Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР