Бъдете естествени и разчитайте на собствения си чар. Не се

...
Бъдете естествени и разчитайте на собствения си чар. Не се
Коментари Харесай

Експертът съветва: Дамите на бала - естествени, с лек...

Бъдете естествени и разчитайте на личния си сексапил. Не се състарявайте изкуствено, тъй като хубостта е във вашата младост. Това е съветът, който насочи през " Марица " към абитуриентките от Випуск 2019 пловдивската топ гримьорка Вили Вълкова. Като цяло трендовете за грим тази година са за естествено и свежо лъчение, което в действителност е изцяло присъщо за младите дами.

Внимавайте с избора на студио, тъй като неприятният грим може да скапе вечерта ви, предизвестява Вили. Самата тя залага на очи, опушени нежно в настоящите топли нюанси на кафявото или в омайващия сексапил на розовото.

" Да не забравяме и блясъка, по този начин нужен за видим взор - плътните металически отражения изместват броката от подиума. Елегантна очна линия и чифт нежни мигли също са чест избор измежду младите дами. Кожата на лицето би трябвало да излъчва здрав и лъчезарен тип - тежките контрастни очертания биват изместени от блясъка на хайлайтъри и прасковено-розови ружове ", поучава известната гримьорка.

Вили Вълкова има редица награди от авторитетни състезания. Редовно гримира участничките в състезанията за хубост, модели за рекламни фотосесии и видеоклипове. Сред непрекъснатите <210> клиентки са певиците Татяна, Жана Бергендорф, Лора Караджова, Вера Русо, Елица Лалова, Веселина Попова. Работи и с мъже от арта и стилните среди. Лъскала е имиджа дори на поп-фолк легендата Милко Калайджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР