Бъдете честни. Колко пъти сте били във връзка и сте

...
Бъдете честни. Колко пъти сте били във връзка и сте
Коментари Харесай

Време за четене: „Точно теб ли избрах?“ или защо в търсене на щастието все попадаме в капан?

Бъдете почтени. Колко пъти сте били във връзка и сте се чудили за какво още сте в нея?

Едни се вкопчват в безчувствени и несъответствуващи сътрудници, а други непрекъснато получават грижи и внимание, само че отново нещо им липсва. Понякога сами не знаем какво желаеме... Да, желаеме уют и деликатност, само че не и досада или рутина. Искаме огнена обич като по филмите, само че не чак изпепеляваща... А щастието все ни се изплъзва. Скачаме от връзка на връзка със заблудата, че тази към този момент ще е идеалната. И след това всичко се повтаря.

В Ника Набокова дава образци с действителни истории, разнищва ги до дъно и дава отговор на безконечни женски въпроси, като:

Как да не полудея във връзката си?

Как да реша с кого да бъда?

Какво да върша, в случай че единствено прецаквам нещата?

Без комплицирани психически термини и разбори, „ Точно теб ли избрах? “ (у нас от издателство „ Ера “) е прям и персонален диалог с другарка, посредством който ще решите проблемите си . Токсични връзки, изневери, самотност, страхове, подозрения... Ще получите съответни препоръки за най-неудобните за разискване обстановки. Разберете за какво се случват все на вас и по какъв начин най-сетне да сграбчите крепко щастието!

Ника Набокова, създател на провокиралия възторг съветски бестселър „ В леглото с мъжа ти “, е извънредно известен блогър и сполучлива бизнесдама. С нейна помощ доста дами са се справили с сложни житейски обстановки. Книгите ѝ са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляри.

 книга Ера Издателство Ера
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР