Бъдете честни - колко често се къпете? Мнозина обичат да

...
Бъдете честни - колко често се къпете? Мнозина обичат да
Коментари Харесай

`Моят партньор смята, че е нормално да не се къпеш в продължение на четири дни - аз съм отвратен`

Бъдете почтени - какъв брой постоянно се къпете?

Мнозина обичат да се чистят един път дневно, като някои даже поставят спомагателни старания и се къпят няколко пъти - да вземем за пример преди лягане и когато станат. Някои хора обаче просто не могат да бъдат притеснявани и влизат в кабината единствено един път седмично. И когато една жена разбра, че брачният партньор й е един от тези хора, тя остана отвратена.

Тя изясни, че след пандемията сътрудникът й е работил от у дома, тъй че той е „ излязъл от непрекъсната рутина “, а преди този момент даже беше изкарал две седмици без въобще да се къпе. И за похлупак, той " спи гол ".

Отнасяйки се към Mumsnet, уплашената жена попита другите дали могат да „ се примирят с това равнище на персонална хигиена “, като тя продължи да разказва какъв брой тъмен съгласно нея е сътрудникът й.

Тя написа: „ От Covid моят сътрудник работи на цялостен работен ден от у дома, тъй че отвън непрекъснатата рутина. Той непрекъснато върви по три или четири дни без душ (не се мие в мивката или нещо друго, доколкото знам)...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР