Бъдещият нападател на Левски Рикардиньо е отказал доста по-атрактивни финансово

...
Бъдещият нападател на Левски Рикардиньо е отказал доста по-атрактивни финансово
Коментари Харесай

Новият нападател на Левски отказал на араби, за да заиграе на Герена

Бъдещият нападател на Левски Рикардиньо е отказал много по-атрактивни финансово предложения, с цел да играе в Европа. Това оповестиха медиите в Бразилия. “Сините ” са си подсигурили привличането на 21-годишния нападател, чиито права се държат от спечелилия промоция за локалния хайлайф Гремио. Едно от предложенията към младока е било от клуб от Саудитска Арабия. То обаче е отхвърлено от Рикардиньо, който е желал да продължи кариерата си в Европа. Това е повода и да не пожелае да облече фланелката на различен бразилски тим от Серия А. През есента той игра в Атлетико Гоянензе, само че не е поискал да остане и там.
 Трансферът на Рикардиньо в Левски към момента не е финализиран Трансферът на Рикардиньо в Левски към момента не е финализиран
Рикардиньо е предстоящ до дни в България, с цел да премине наложителните медицински прегледи. След това той ще подпише контракт за 3 години. Левски пък няма да заплати и стотинка на Гремио. Бразилският клуб обаче ще продължи да държи част от правата на играча, който през 2022-а по този начин и не вкара гол в 9 турнирни мача. Според тамошните медии за Гремио остават сред 30 и 55% от правата на Рикардиньо.

„ Нападателят към момента е златна буца, откакто направи отлична 2021 година. Преди време не съумя в португалския Маритимо, само че в случай че в този момент се потвърди в Европа, ще донесе доходи на Гремио “, пишат в страната на кафето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР