Бъдещият евродепутат Петър Волгин вече е в отпуск заради предизборната

...
Бъдещият евродепутат Петър Волгин вече е в отпуск заради предизборната
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Волгин се оженил тайно, съпругата търси апартамент в Брюксел

Бъдещият евродепутат Петър Волгин към този момент е в отпуск поради предизборната акция и към този момент не е водещ на предаването „ Политически НЕкоректно ”, като зад микрофона ще го замества колежката му Силвия Великова.

Впрегната в битовите старания на задаващата се тежка политическа кариера пред радиоводещия обаче е брачната половинка му Даниела Големинова, която също е публицист в БНР, разбра Lupa.bg. Носи се слух, че дамата към този момент е ходила в Брюксел с евродепутата Иво Христов, с цел да оглеждат жилища, т.е. фамилията е наясно, че Волгин няма по какъв начин да не успее да влезе в Европарламента и към този момент се гласи за преселване в Белгия.

В радиото се приказва интензивно, че таман дамата на Волгин ще води предизборни студия в ефира, което е меко казано, смущаващо, и би могло да се пояснява като спор на ползи.

Любопитен слух е, че Петър Волгин и Даниела Големинова са публично семейство напълно неотдавна, от не повече от месец, само че пропуснали да обявяват щастливата вест и не почерпили и по един бонбон. Макар че носят халки, Волгини заобикалят да се обявяват като законна двойка. Тъй като се знае, че от десетина години живеят под един покрив и имат две деца, някои се питат да не би бракът да има нещо общо с пътя към Брюксел.

Иначе фамозният водещ в националното радио е номиниран публично за евродепутат от районни организации на " Възраждане " и към този момент е излязъл в заплатен отпуск. 

Подобна обстановка не е казус за публичната медия, тъй като и различен път чиновници на радиото са взели участие в политически акции и даже са напускали работа поради политическа кариера. 

Номинирането на Волгин за евродепутат стана на фона на лавина от рецензии към него, че употребява ефира на БНР, с цел да популяризира проруска агитация. През 2022 година той беше осъден дисциплинарно от радиото за разпространение на погрешна информация. През 2023 година пък Съвет за електронни медии заяви, че е разпознал " чувство за пропагандни внушения " в предаването му " Политически НЕкоректно ".

 

   

 

 

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР