Бъдещите спортни звезди на България се събраха на Олимпийския фестивал

...
Бъдещите спортни звезди на България се събраха на Олимпийския фестивал
Коментари Харесай

Бъдещите спортни звезди на България се събраха на Олимпийския фестивал на БОК в Албена

Бъдещите спортни звезди на България се събраха на Олимпийския фестивал на БОК в Албена. Над 470 са участниците в 12-ото издание, те ще се състезават в 7 спорта. Надпреварите са в отличното квалифицираните спортни комплекси на „ Албена “, който тази година е с купата „ Европейски курорт на спорта “.

Генералният секретар на БОК Белчо Горанов поздрави участниците и им пожела триумф и шанс. „ Искам да ви поздравя от името на президента на БОК Стефка Костадинова, този фестивал от година на година става все по-класен, окуражени сме да продължим да го надграждаме. Благодаря на домакините от КК Албена, за прелестните условия, които дават, “ сподели Горанов.

Това лято надпреварите се провеждат в спортовете лека атлетика, футбол, баскетбол 3х3, тенис на маса, плажен волейбол, плуване и плажна битка. Тази година мощни се обрисуват шампионатите по плажна битка и плажен волейбол. При борците в обособените стилове в предходните три години участваха по над 20 тима с по 8 състезатели и това направи тези шампионати най-масовите.


източник: bgolympic.org
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР