Бъдещето в сферата на облеклото е в индивидуалността и в

...
Бъдещето в сферата на облеклото е в индивидуалността и в
Коментари Харесай

Италиански ас на елегантността разкри какво задължително трябва да има в гардероба си всеки мъж!

 " Бъдещето в областта на облеклото е в характерността и в личния жанр, а не в бързата мода. Който схване това, ще има триумфи. “ Тази формула и още няколко естетски секрети за обличане разкри италианският топ дизайнер Алберто Веделаго на бъдещи адвокати, икономисти, студенти от други специалности и жители в препълнената 6-а публика по време на обществената си лекция в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “. Модератор на тематичното събитие за ролята на облеклото в бизнес общуването беше българският фешън и пиар специалист проф. Любомир Стойков, който е и учител във висшето учебно заведение.

Гостът от Италия бе почетен с почетен плакет на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “ и грамота, връчени му от заместник-ректора по интернационално съдействие, връзки с обществеността и протокол доцент Надя Чернева.

" За българина носенето на къстюм не е фатализъм, а боязън. В София съм срещал даже политици, които се тормозят да се обличат добре. Защото се тормозят от реакцията на заобикалящите ги. И единствено хора със мощен темперамент могат да рискуват “, показа усещанията си асът на елегантността Алберто Веделаго. Самият той посещава България към този момент 5 години, с цел да възпитава българите на добър усет при обличане. Има ателие в София и идва всеки месец за по една седмица.

" Поне една година е нужна, с цел да успее човек да преодолее личните си бариери и да не се тормози да носи облекла, изразяващи го най-пълно “, безапелационен е специалистът. Започнал е своята активност преди 30 години като управител във " Форал груп “ (Forall Group), една от огромните институции за грациозност " Made in Italy ", към която принадлежи " Пал Зилери “ (Pal Zileri).

Kоординирал e процесите на направа, стилизиране и маркетинг и е управлявал над 150 магазина на " Пал Зилери “ в целия свят. От 10-ина години се посвещава на задачата да основава неповторими за всеки собствен клиент облекла. Сред доверяващите се на професионализма му са персони като Фабио Ламборгини.

" Алберто Веделаго не е елементарен шивач, моделиер, дизайнер, а естет, мъдрец, културолог в изкуството да се основава облекло. Персонално основаният костюм в действителност придава стойност и води към триумф “, увери аудиторията и проф. Любомир Стойков.

Алберто Веделаго е основател на новаторски способ, при който сътворява облекло освен по контурите на тялото, а взима данни от прочувствената, психическата, духовната същина на индивида против себе си. Прави го със задълбочени беседи и особено създадени анкети. Резултатът е дреха в естетика с манталитета на съответния клиент.

" Моята задача е да оказвам помощ на мъжете да открият личния си жанр, изразявайки характерността си. Аз не се занимавам с мода – тя изисква следване на трендове. При мен фокусът е върху откриването и открояването на спецификите на личността “, изясни Алберто Веделаго. Според италианския топ дизайнер човек, с цел да се усеща добре, би трябвало да се облича по метод, разкриващ неговия темперамент. За всяка обстановка е наложително да се сортират облекла, в които се чувствате самите себе си, прикани присъстващите италианецът, за което бе бурно приветстван.

Алберто Веделаго посочи, че финансисти, предприемачи, политици би трябвало да следват избран протокол в облеклото и не могат да си разрешат огромна независимост. Всеки мъж обаче е наложително да има в дрешника си смокинг – черно сако с лъскава линия на ревера, риза с висока яка и папийонка, безапелационен бе италианският фешън ас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР