Бъдещето проговаря: Днес четете знаците на Съдбата, тези зодии да

...
Бъдещето проговаря: Днес четете знаците на Съдбата, тези зодии да
Коментари Харесай

Бъдещето проговаря: Днес четете знаците на Съдбата, тези зодии да внимават

Бъдещето проговаря: Днес четете знаците на Съдбата, тези зодии да внимават. Това предвещава хороскопът за днешния неделен ден. Какво още ви поучават звездите, вижте:
Хороскоп за неделя, 19 ноември 2023Овен
Ако сътрудника Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви опише единствено след няколко дни. А за в този момент работите като машина, изпълнявайки всевъзможни задания, и при Вас всичко става чудесно. Тъй като през последните дни напряко сте си играли, работливото въодушевление е тъкмо това, което докторът би Ви предписал.
Телец
През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него (а е допустимо дори да се опитате да го предскажете). Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроението Ви сега. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници – всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.През целия ден ще бъдете склонни въображаемо да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е допустимо дори да се опитате да го предскажете). Само че на това, по какъв начин поотделно виждате своите и непознати вероятности, доста ще въздейства настроениоето Ви сега. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тази от инцидентни източници – всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към невероятни и секрети феномени, нямащи рационално пояснение.
Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви очаква…
Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?… Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!
Лъв
Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни. Направете пауза, с цел да си поотдъхнете, и по едно и също време с това още веднъж да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете напълно в друго направление. Не постоянно ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която усилва всеки техен минус. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за личното си държание. Забелязвате непознатите стремежи, само че не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат даже и най-близките Ви другари са принудени да се пазят от нападки и рецензии.Дръжте се по-меко, с цел да запазите мира.
Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.
Везни
Няма да е елементарно на Вашия обичан човек да повярва в причините и доводите, които прилагате, колкото и безапелационни и тежки да са те. Ще се наложи да ги извършите още по-убедителни, или просто да започнете да потвърждавате верността им на процедура.
Скорпион
Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
Стрелец
Този ден ще Ви подари естетика в общуването с обичания човек, а и с деловите парньори, както и сполучлива работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много сполучливи ще бъдат късите пътувания, свързани с социална или художествена активност.
Козирог
Ако работите по своя точно формиран проект, през днешния ден всичко ще се подрежда просто чудесно. А и всички трудности, с които ще се сблъскате, ще се окажат незначитекни – също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, незабавно щом булката се покаже на прага. Единственият вид, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, в случай че Вие му дадете опция. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с цялостна сигурност, преди то да се случи, и по тази причина насочете своята сила, с цел да видите, какво може да получите от живота.
Водолей
Денят е удобен за развиване на любовните връзки. Днес са евентуални нови запознанстева, които може и да доведат до сантиментални връзки. Може да получите безценен и прелестен подарък от прочут човек. В работата може да сключите договорка с авторитетни и опитни хора. Изпробвайте нови хрумвания и се стремете към преобразования в областта на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи единствено приятни страсти.
Риби
Хубав ден за взаимни беседи на филосогска тематика. Кога, в случай че не през днешния ден ще поговорите със своя обичан човек за преходнодтта на живота, да обсъдите аргументите за люлеенето на дърветата, да помислите съществува ли живот на Марс….Даnо не обсъждайте нищо конkретно, като покупка на нов диван, да вземем за пример: все едно – напълно нищо няма да постигнете.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР