Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите

...
Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите
Коментари Харесай

Глория си подари романтична почивка с младото гадже във Венеция за юбилея(ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

" Бъдещето принадлежи на тези, които имат вяра в хубостта на своите фантазии. Живея, обичам, пътувам, бленувам! Днес е моят празник! Благодаря на Бог за гениите и характера, които ми е дал! ", означи звездата. Разбира се не пропусна да благодари на приятелите си, както и на феновете си.

 

Феновете й пък на собствен ред я засипаха с пожелания за здраве, обич и нови шлагери, а на съвършената й фигура могат да й завидят даже и най-младите. Певицата разкрива, че поддържа топ форма с месо, риба и 3 литра вода на ден. Като й се прияде сладко, хапва малко мед. Всеки понеделник е на чай, мед и плодове.

 

Откривател на гласовите й качества е учителят й по музика – Никола Добринов. Родителите й Пенко и Стефка Иванови също са музиканти – татко й свири на дудук, а майка й е национална певица. Стартира кариерата си едвам на 17 години. Артистичния си псевдоним Глория избира въодушевена от латинозвездата Глория Естефан, която бе известна при започване на 90-те години.

 

Глория бързо се трансформира в звезда и на процедура е първата огромна звезда на новопоявилия се род попфолк. Зад гъба си има редица награди. Освен това е единственият фолк реализатор с 4 независими концерта в зала 1 на НДК.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР