Бъдещето на звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, е

...
Бъдещето на звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, е
Коментари Харесай

Мендеш предложил Роналдо на Наполи и поставил любопитни условия на Ман Юнайтед

Бъдещето на звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, е съществена тематика на международните спортни медии. Сега се оповестява, че сътрудникът на нападателя - Жорже Мендеш е предложил Кристиано на Наполи в опит да обезпечи напускането му на Манчестър Юнайтед.

37-годишният португалски национал към този момент неведнъж е уверил управлението на „ алените дяволи “, че желае да играе в тим от Шампионската лига. Досега обаче той няма триумф, като редица топ клубове, измежду които Челси, Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид се отхвърлиха от услугите му.

Испанското издание „ AS “ твърди, че Мендеш неотдавна е предложил Роналдо на няколко клуба в Европа, в това число Наполи. Смята се, че Манчестър Юнайтед желае да го принуди да съблюдава контракта си, който е за още един сезон, само че е подготвен да прати Кристиано чартърен.

Мендеш е сложил ясно на масата в срещата с управлението във вторник концепцията на своя клиент, която е контрактът на капитана на Португалия да бъде продължен с една година, след което той да бъде пратен точно чартърен в различен отбор без да бъде плащана трансферна сума. Самият Роналдо пък е подготвен да понижи заплатата си с до 25 %, защото тези 8 милиона евро чисто на сезон, които той взима на „ Олд Трафорд “, отблъскват всички претенденти.

Очаква се Наполи да изпрати офертата си, разчитайки също по този начин на другарството, което съществува сред президента на „ партенопеите “ Аурелио Де Лаурентис и мениджъра на Роналдо Мендеш.

Jorge Mendes has reportedly offered Cristiano Ronaldo to Napoli in a bid to find his client a move away from Manchester United.
— footballitalia (@footballitalia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР