Бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси продължава да бъде

...
Бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси продължава да бъде
Коментари Харесай

Меси иска гаранции от Лапорта, за да остане в Барселона

Бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси продължава да бъде съществена тематика на медиите в Испания. Последните информации са, че аржентинецът е удовлетворен от избора на Жоан Лапорта за нов президент на клуба, само че това не значи, че ще подпише нов контракт с клуба.

" Блаугранас " се намират в жестока финансова рецесия, като задълженията им надвишават милиард евро. Въпреки това Лапорта даде обещание, че тимът ще бъде заздравен със звездни имена.

От лагера на Меси желаят да получат ясни доказателства, че тези обещания могат да бъдат изпълнени на фона на финансовата рецесия.

Желанието на аржентинеца е да продължи да печели титли в последните години от своята кариера и ще избере този план, който може да му подсигурява това. Това е и повода от ПСЖ и Манчестър Сити към момента да имат вяра, че може да убедят аржентинеца да подпише с тях.

Очаква се до края на месеца Меси и татко му да бъдат поканени на публични диалози от новото управление на клуба. След тези срещи огромната звезда на Барселона може би ще има доста по-голяма изясненост за бъдещето си. Официалната позиция на самия състезател е, че вземе решение едвам след края на сезона.
 Антоан Гризман: Другият сезон Барселона ще нападна трофея на Шампионска лига
Антоан Гризман: Другият сезон Барселона ще нападна трофея на Шампионска лига

" Не заслужавахме това "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР