Бъдещето на вече бившия капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров продължава

...
Бъдещето на вече бившия капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров продължава
Коментари Харесай

Пускат Бодуров без пари само в чужбина

Бъдещето на към този момент някогашния капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров продължава да е неразбираемо. Защитникът беше отсранен от тима при започване на сезона и от този момент не играе. През последния месец интензивно се приказва, че Бодуров ще напусне " Армията " по време на зимната пауза. Спрягат се няколко родни тимове, които желаят бранителя в редиците си, а сред тях с едни гърди напред е Арда (Кърджали). От Борисовата градина разкриха, че ще пуснат Боддуров без пари единствено в чужбина.

Договорът на бранителя с " алените " изтича в края на сезона, а до тогава ориста му е в ръцете на управлението, с което Николай е в спор. Твърди се, че клубът може да го задържи до края на контракта му, в случай че не получи избрана оферта за него - или подплатена с точна сума пари, или от роден клуб, който е ОК за ЦСКА-София.

Бодуров искаше да напусне още при започване на сезона, с цел да поеме към Казахстан, където му предлагаха голяма заплата. Шефовете обаче не го пуснаха, а съгласно слуховете точно това е била повода за зародилия се след това спор сред Бодуров и боса на клуба Гриша Ганчев.

" Меридиан Мач "
efbet Лига 20 кръг, събота 14 декември  ЦСКА-София 16:30предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР