Бъдещето на Тереза Мей днес отново е обект на внимание,

...
Бъдещето на Тереза Мей днес отново е обект на внимание,
Коментари Харесай

Нов опит за вот на недоверие към Тереза Мей

Бъдещето на Тереза Мей през днешния ден още веднъж е обект на внимание, тъй като депутати от Консервативната партия, недоволни от нейната политика за Брекзит, отново ще опитат да трансформират партийните правила, с цел да изискат по-ранен избор на съмнение в английския министър председател, оповестява " Фактор ".

Подкрепящите Брекзит членове на авторитетния Комитет 1922 ще проведат нова среща, откакто преди две седмици малко не доближи при гласуването за смяна на разпоредбите. След като предишния декември депутатите гласоподаваха доверие на Мей, според сегашните разпореждания сходен избор не може да бъде извършен до една година.

Но недоволните тори желаят министър председателят да напусне поста си допустимо най-скоро. Вчера ръководителят на Комитет 1922 Греъм Брейди се срещна с Тереза Мей, с цел да изиска от нея съответна дата за оставка, само че резултатът от тази среща не е прочут.

Сега, когато публично бе оповестено, че Англия ще взе участие в евроизборите на 23 май, депутатите желаят по-настойчиво да знаят за проектите на Мей, която по принцип разгласи, че ще се отдръпна след привършване на първата фаза на договарянията, което се очасваше да стане до края на този месец. Правителството обаче призна, че съглашението за Брекзит надали ще бъде гласувано преди 23 май, а това допуска, че Мей може да остане на поста си до новата дата за Брекзит 31 октомври – нещо, което брекзитърите считат за неприемливо.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новин
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР