Бъдещето на таланта на Ботев (Пловдив) Никола Илиев ще се

...
Бъдещето на таланта на Ботев (Пловдив) Никола Илиев ще се
Коментари Харесай

Горещо в Пловдив - Ботев чака утре четири оферти за Никола Илиев

Бъдещето на гения на Ботев (Пловдив) Никола Илиев ще се реши при започване на идната седмица, научи Sportal.bg . В клуба чакат предложения от четири европейски гранда още на следващия ден. Ювентус, Интер, Бенфика и Аякс би трябвало да изпратят публично предложение до Пловдив за правата на младока.

Преди няколко дни сътрудникът на Илиев - Калоян Иванов съобщи, че в Ботев към този момент е пристигнала оферта от страна на " нерадзурите " и двата клуба към този момент са постигнали съгласие, само че от " канарчетата " изрично отхвърлиха това изказване, въпреки и да не излязоха с публично мнение, макар огромния интерес край " Коматево ". Според информацията все още обаче Интер не е измежду любимците за подписа на играча, защото офертите на останалите тимове се чака да бъдат по-добри.

Преди няколко дни пред Sportal.bg босът на Септември Румен Чандъров сигнализира обществеността, че Бенфика се пробва да открадне 15-годишния бранител Калоян Костов, като приказва за непозволени контакти на клуба с играча. От Ботев обявиха, че не желаят да разясняват все още дали могат да се намерят прилики в дейностите на Интер и Бенфика, предвид на изказванията на сътрудника на играча, че договорката към този момент е реалност.

" Не сме се разбрали с Интер. Изчакваме да изпратят оферта. Утре би трябвало да пристигна. Има интерес и от Ювентус, Бенфика и Аякс, от тях също чакаме оферти. Във вторник или сряда всичко ще е решено. Ще има предложения от всички клубове, само че не мога да разясня коя ще е най-хубава. Относно думите на сътрудника - всеки има право да си приказва каквото желае. Дали има сходства в обстановката с Бенфика и играча на Септември ще го разясняваме в края на седмицата, когато се разрешат нещата ", сподели Караславов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР