Бъдещето на Сержиньо Дест в Барса изглежда е доста несигурно.

...
Бъдещето на Сержиньо Дест в Барса изглежда е доста несигурно.
Коментари Харесай

Тен Хаг си набеляза още един бивш играч на Аякс

Бъдещето на Сержиньо Дест в Барса наподобява е много нестабилно. Американският краен бранител има предпочитание да продължи да играе за „ каталунците “, само че както треньорът Шави Ернандес предизвести, лятото е дълго и доста неща може да се трансформират през август.

Клубът евентуално може да е подготвен да се раздели с него, в случай че капитанът на Челси Сесар Аспиликуета в последна сметка подпише с отбора от „ Камп Ноу “, а Манчестър Юнайтед към този момент се интересува от обстановката на Дест и е подготвен да заплати трансферна сума за услугите му. От Барса се чака да изискат най-малко 20 милиона евро за услугите на американеца, твърди „ Sport “.

Дест е състезател, който мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг харесва, защото крайният бранител е и артикул на школата на някогашния отбор на нидерландския експерт – Аякс. Очаква се Манчестър Юнайтед да се укрепи до края на трансферния пазар, а Дест е една от задачите, които биха желали да привлекат.

„ Sport “ счита, че от Барселона са изцяло подготвени да продадат Дест, в случай че Аспиликуета дойде. Испанецът ще бъде сигурен титуляр, а Шави също би имал още една алтернатива както на крилото дружно със Сержи Роберто.

Що се отнася до Дест, той имаше доста оферти още през предишния сезон, когато от него се интересуваха Байерн Мюнхен, Челси, Атлетико Мадрид и Монако. Американецът постоянно е желал да остане на „ Камп Ноу “, само че Юнайтед може да се окаже изкушаваща алтернатива, изключително, в случай че ще получава по-малко игрово време в Барса.

United enquire about Dest
— SPORT English (@Sport_EN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР