Бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед отново е на

...
Бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед отново е на
Коментари Харесай

Погба поискал половин милион седмично, за да остане в Ман Юнайтед

Бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед още веднъж е на дневен ред в британските медии. „ Daily Star “ твърди, че сътрудникът на полузащитника Мино Райола е уведомил управлението на „ алените дяволи “, че французинът желае заплата от 500 000 паунда на седмица, с цел да подпише нов контракт с отбора.

Според информацията това би означавало, че Погба би се трансформирал в един от най-скъпоплтатените играчи в света, защото с бонусите и имидж правата халфът ще взима близо 800 000 седмично.

Настоящият договор на Погба изтича през лятото на 1022 година. Това значи, че през това лято Юнайтед би трябвало или да преподпише с него, или да го продаде, с цел да не го изгуби без пари следващата година. По-рано през сезон Райола съобщи, че неговият клиент не се усеща добре и е извънредно време да смени ситуацията. След това обаче обстановката се възстановява, Погба заигра по-добре и се заприказва, че може и да остане на „ Олд Трафорд “.

Райола е съобщил на Реал Мадрид, Пари Сен Жермен и Ювентус същите условия. Трудно обаче може да се повярва, че в изискванията на сериозна финансова рецесия някой ще обезпечи сходна заплата на Погба, още повече че за него би трябвало да бъде платена и трансферна сума.

EXCLUSIVE: Paul Pogba wants new Man Utd contract to take overall earnings close to £800,000-a-week

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР