Бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед изглежда несигурно, а

...
Бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед изглежда несигурно, а
Коментари Харесай

Райола за Скоулс: Той не би познал и Уинстън Чърчил

Бъдещето на Пол Погба в " Манчестър Юнайтед " наподобява нестабилно, а медиите интензивно спекулират, че неговия сътрудник - Мино Райола го убеждава да премине в " Барселона ". И до момента в който в щаба на " алените дяволи " се чудят по какъв начин да запазят френската си перла, предприемачът, който урежда прехвърлянията на нападателя, е ангажиран да дава отговор на критиците на клиента си.

В обществените мрежи Райола не се поколеба преди да " захапе " легендата на " Юнайтед " - Пол Скоулс.
Райола желае Погба да напусне " Юнайтед " Суперагентът убеждава "Барса " да се раздели с Дембеле и да насочи оферта
Именно Скоулс се изрече не изключително ласкаво за французина след загубата на тима с 2:3 от " Брайтън ". Той съобщи, че Погба не се е държал като водач, какъвто би трябвало да бъде и сложи под подозрение приноса му в отбора като цяло.

На това нещо Райола отговори изрично: " Някои хора приказват, с цел да не бъдат забравени! Скоулс не би познал водач, даже и против него да стои Уинстън Чърчил "

Снимка: Getty Images

След това изявление в " Туитър " против Райола незабавно заваляха отрицателни мнения, а Гари Невил даже посъветва Погба " да накара сътрудника си да млъкне! ".

Снимка: Getty Images

Това не е първият път, в който известният футболен сътрудник си навлича гнева на любимци на почитателите на " Манчестър Юнайтед ". Преди години някогашният управител сър Алекс Фъргюсън не спести пиперливите си рецензии, откакто Погба реши да си тръгне от " Олд Трафорд " и да заиграе в " Ювентус ".

В последна сметка французинът се завърна в " Юнайтед " през 2016 година, за рекордната трансферна сума от 105 млн. евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР