Бъдещето на нападателя на Челси Кай Хавертц е все по-несигурно.

...
Бъдещето на нападателя на Челси Кай Хавертц е все по-несигурно.
Коментари Харесай

Бъдещето на Хавертц в Челси е все по-несигурно

Бъдещето на нападателя на Челси Кай Хавертц е все по-несигурно. Макар през този сезон германецът да се показва на обичайно равнище, в последните дни се появяват от ден на ден спекулации по отношение на възможна разлъка с лондончани. За сходно нещо загатна и журналистът от " Скай Дойчланд " Флориан Плетенберг.

" Бъдещето на Хавертц в Челси остава нестабилно. Напускането му през лятото е изцяло допустимо. Решаващите месеци може да бъдат май и юни. Всичко ще зависи от това дали клубът ще се класира за Шампионската лига идващия сезон. Челси е подготвен да се раздели с него при цена от 60 милиона евро, плюс спомагателни бонуси ", твърди журналистът.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В момента Челси е в много неприятен интервал, като клубът се намира едвам на 10-ото място в класирането и изостава на цели 10 точки от Топ 4. " Сините " се надяват благодарение на новите покупки да вдигнат равнището на представянето си напролет и въпреки всичко да съумеят да реализират главната си цел.

Иначе Хавертц има контракт с лондончани за още две години. Твърди се, че интерес към него има от страна на Байерн (Мюнхен), който е подготвен да насочи оферта за него през лятото.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР