Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул продължава да бъде забулено

...
Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул продължава да бъде забулено
Коментари Харесай

Бъдещето на Салах в Ливърпул под сериозен въпрос заради заплатата му

Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул продължава да бъде забулено в мъгла заради разликите сред него и клуба във връзка с новата му заплата. Египетският национал към този момент изрази желанието си да остане на „ Анфийлд “, само че желае сериозен контракт с „ алените “, защото е наясно, че може да завоюва „ луди “ пари някъде другаде, счита трансферният гуру Фабрицио Романо.

Говорейки пред „ Youtube “ канала на Рио Фердинанд „ Five “, Романо съобщи, че стартира да усеща, че Салах може да не подпише нов договор с Ливърпул. Мърсисайдци ще се надяват да не се стигне до сходно развиване, Романо означи, че клубът няма желание да наруши сегашната си конструкция на заплатите.

„ Те желаят да го създадат най-добре платеният състезател в тима, само че не с луда заплата. Мо не приема това, тъй като в случай че погледнете и други клубове в други страни, освен във Висшата лига, освен в Манчестър Сити, играчите взимат луди заплати и те са естествени играчи “, сподели Романо.

„ Мо постоянно играе, постоянно се показва мощно през сезона и в никакъв случай няма съществени травми, а той желае значим контракт. Това е последната му опция да подпише най-хубавия контракт в кариерата си. Все пас той ще стане на 30 години в този момент “, добави Романо.

Салах е в превъзходна форма за „ алените “ този сезон и е водещ голмайстор във Висшата лига с впечатляващите 20 гола.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР