Бъдещето на Лионел Меси все още остава под въпрос, твърди

...
Бъдещето на Лионел Меси все още остава под въпрос, твърди
Коментари Харесай

Oт МЛС са готови да предложат на Меси да си купи отбор

Бъдещето на Лионел Меси към момента остава под въпрос, твърди вестник " Ел Мундо Депортиво ". В Европа той има предложение единствено да възобнови контракта си с Пари Сен Жермен, като опцията да се върне в Барселона е оскъдна поради финансовото състояние на каталунския клуб.

В Съединени американски щати обаче са създали цяла тактика по какъв начин да привлекат Меси преди Световното състезание през 2026 година, което ще се организира в  Съединени американски щати, Мексико и Канада.

Известно е, че в Мейджър Лийг Сокър има ограничавания на заплатите за футболистите и във всеки тим може да има единствено трима, които получават над тавана на възнагражденията.

Американците са гъвкави и считат да работят като в тази ситуация с Дейвид Бекъм, признава комисарят на МЛС Дон Гарбър. Англичанинът заигра в Съединени американски щати с контракт за 30 милиона $ за 5 години, само че за сметка на това получи правото да сътвори собствен тим единствено за 25 милиона $. Така се появи Интер Милано, чиято стойност през днешния ден се прави оценка на 600 милиона.

" Идеята е Меси да има същата опция ", споделя Джеръм Мийри, който е сътрудник с дълготраен опит на американския пазар.

Лионел Меси от доста години има рекламни контракти с огромни американски компании, като желанието на аржентинеца е да приключи кариерата си в МЛС, само че съгласно негови близки целта му в този момент е да остане още една година в Европа. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР