Бъдещето на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид изглежда все по-несигурно.

...
Бъдещето на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид изглежда все по-несигурно.
Коментари Харесай

Реал Мадрид дал разрешение на Роналдо да разглежда оферти

Бъдещето на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид наподобява все по-несигурно. Последната информация оповестена във вестник „ AS “ твърди, че шефовете на „ белия балет “ са дали позволение на Кристиано Роналдо и на неговия сътрудник Жорже Мендеш да преглеждат предложения от други тимове.

В Реал Мадрид не са подготвени да изпълнят финансовите искания на Кристиано Роналдо, твърди „ Marca “. Това е станало ясно след срещата сред мениджъра Жорже Мендеш и генералния шеф на „ белия балет “ Хосе Анхел Санчес.

Двете страни не са склонни на взаимни отстъпки, а обстановката се повтаря от преди година.

В идващите дни се чака да се организира нова среща сред Санчес и Мендеш.

Реал Мадрид желае да продаде Роналдо и с парите от неговия трансфер да притегли Неймар.

„ Кралете “ са склонни да продадат Роналдо за сума от порядъка на 100 милиона евро, което е доста под освобождаващата уговорка, която е записана в контракта на португалеца с испанския гранд. Тя възлиза на 1 милиард евро.

От Реал Мадрид са подготвени да прегледат всяка една оферта за Роналдо и са уведомили Мендеш за това свое желание.

Според информацията на „ AS “, Роналдо може да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед или Пари Сен Жермен, както и в Байерн Мюнхен. Това са трите клуба, които са заинтересувани от опцията да привлекат португалския национал, а също по този начин разполагат с финансовата мощност, с цел да си обезпечат неговите услуги.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР