Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед продължава да е

...
Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед продължава да е
Коментари Харесай

Клуб от Саудитска Арабия ще чака Роналдо до началото на Световното първенство

Бъдещето на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед продължава да е все по този начин неразбираемо. Както е известно, португалецът имаше спор с мениджъра Ерик загар Хаг по време на почивката на контролата с Райо Валекано (1:1) и по-късно той беше единственият състезател, който бе сменен на полувремето.

Впоследствие той напусна „ Олд Трафорд “ със сънародника си Диого Далот, който не беше в тима, към 10 минути преди края на мача, вместо да участва на анализа на Тен Хаг след мача в съблекалните. Самият управител пък осъди остро това деяние на Кристиано.

Сега неназован саудитски клуб е декларирал, че ще задържи офертата си нападателя на Ман Юнайтед, написа „ CBS Sports “. Първоначалната оферта от основан в Саудитска Арабия клуб към Роналдо е била несполучлива, само че се счита, че тя ще остане на масата до края на Световното състезание по-късно тази година.

Манчестър Юнайтед приема Брайтън в първия си мач от Висшата лига за сезона на „ Олд Трафорд “ в неделя, само че не е ясно каква роля ще играе Роналдо при започване на загар Хаг в клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР