Бъдещето на Кепа Арисабалага в Челси остава под въпрос и

...
Бъдещето на Кепа Арисабалага в Челси остава под въпрос и
Коментари Харесай

Челси следи ситуацията около Донарума

Бъдещето на Кепа Арисабалага в Челси остава под въпрос и това води до доста спекулации, свързани с възможното привличане на нов вратар на " Стамфорд Бридж ". " Сините " от Лондон имат интерес към Джанлуиджи Донарума, който скоро ще навлезе в последната година от контракта си с Милан. Италианският национал би коствал към 60 млн. евро, а в борбата за подписа му се чака да се включат още Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

От Челси към този момент са се свързали с сътрудника на стража - Мино Райола. Лондончани желаят да са наясно с проектите на Донарума и в случай че той откаже да преподпише с Милан, са подготвени да излязат с оферта.

В същото време се разбра, че Педро Родригес може да премине в Лацио. Испанският деец към този момент удостовери, че през лятото си потегля от Челси като свободен сътрудник.

От началото на сезона Педро взе присъединяване единствено в 9 мача от Премиър лийг. 32-годишният някогашен футболист на Барселона има оферти от родината си, само че вероятно присъединяване с Лацио в Шампионската лига е опция, която не е за занемаряване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР