Бъдещето на капитана на Барселона Серхио Бускетс продължава преговорите за

...
Бъдещето на капитана на Барселона Серхио Бускетс продължава преговорите за
Коментари Харесай

Шави: Казах на Бускетс много пъти, че искам да остане

Бъдещето на капитана на Барселона Серхио Бускетс продължава договарянията за подновяването на контракта си с каталунците. Очакваше се някогашният испански национал да вземе дефинитивно решение през март, само че не бе реализиран стремежи напредък.

Бускетс остава основен футболист в състава, воден от старши треньора Шави Ернандес, който упорства бранителят да остане и през идващия сезон.

Настоящият договор на 34-годишния Серхио Бускетс изтича в края на сегашния сезон 2022/2023, като към него интерес има от американската Мейджър лийг сокър.

„ Да забележим по какъв начин ще завърши сезонът. Серхио е доста значим състезател за нас и е образец като капитан за съотборниците си “, разяснява Шави пред Goal.com.

„ Казах доста много пъти, че желая да остане, само че разбирам, че в случай че всичко премине по проект, той може да напусне с нова купа на Испания в доста добър миг. Трудно е, само че ще упорствам да продължи “, сподели още старши треньорът на Барселона.

Каталунският гранд е на границата да си обезпечи първа купа от 2019 година, като е допустимо Серхио Бускетс да вземе финално решение за кариерата си въз основата на проектите за състава за идващия сезон.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Кремена Младенова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР