Бъдещето на Жозе Моуриньо в Рома остава несигурно, докато вълците

...
Бъдещето на Жозе Моуриньо в Рома остава несигурно, докато вълците
Коментари Харесай

Специалния: Не ме интересува класирането, мисля само за финала в Лига Европа

Бъдещето на Жозе Моуриньо в Рома остава нестабилно, до момента в който " вълците " се приготвят за втория си следващ европейски край.

Според италианския публицист Франческо Балдзани, Моуриньо неотдавна се е срещнал с новоназначения изпълнителен шеф на Рома Лина Сулуку. Двамата вечеряли дружно и разискали желанията на Специалния за бъдещето.

Самият Моуриньо не желае да разяснява дали ще остане в Рома и през идващия сезон и упорства, че го интересува само финалът в Лига Европа против Севиля на 31 май.
 Рома взима звезда на Лестър
Рома взима звезда на Лестър

Тилеманс ще напусне Лестър Сити като свободен сътрудник през идващите седмици

" Единственият ми фокус е финалът. Също и идният мач против Фиорентина, само че повече финалът. Всичко останало остава на втори проект, когато се играе край. Няма причина за оптимизъм, няма причина за скептицизъм. Ние просто желаеме да играем на финала. Направихме толкоз доста, с цел да бъдем на този край и желаеме да го изиграем както би трябвало. Не желая да знам за класирането, за Шампионската лига. Интересувам се единствено от финала ", сподели Моуриньо на конференция на клубната база в Тригория.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР