Бъдещето на испанския гранд Барселона ще бъде в голяма опасност,

...
Бъдещето на испанския гранд Барселона ще бъде в голяма опасност,
Коментари Харесай

Кандидат за президент на Барселона: Ако изберат Лапорта, клубът ще е в голяма опасност

Бъдещето на испанския гранд Барселона ще бъде в огромна заплаха, в случай че Жоан Лапорта стане президент на клуба. Това твърди противникът на Лапорта за президентския пост на “Камп Ноу” Тони Фрейша. Лапорта и Фрейша са измежду главните претенденти за поста, като изборите ще се състоят на 24 януари. Лапорта към този момент е бил президент на Барселона - сред 2003 и 2010 година.

“Членовете знаят доста добре кой е Лапорта и по какъв начин той управляваше Барса. Той остави клуба с задължения на стойност 450 милиона евро. Ако бъде определен Лапорта, клубът ще бъде в действителна опасност”, съобщи 52-годишният Фрейша пред Marca. Самият Фрейша пък е бил част от Борда на шефовете на Барселона по време на ръководството на Сандро Росел и за част от интервала, в който на кормилото е Джосеп Мария Бартомеу. Фрейша напуща Борда през 2015 година.

Тони Фрейша остава на дъното при изборите за президент на клуба през 2015 година, получавайки едвам 3.7% от общия брой гласове, само че се надява в този момент резултатът му да е много по-различен. Ла Лига 17 кръг, неделя 3 януари  Уеска 0:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР